Találkozz te is a Viszkissel december 8-án!!!

Te tudod, hogy milyen, amikor a VISZKIS konferál fel? 😀 :DMegtudhatod, december 8-án találkozz te is AMBRUS ATTILÁVAL a WHIZZ-BANG ÉS AZ ED PHILIPS AND THE MEMPHIS PATROL koncertjén, élvezd SZŰCS MÁTÉ magyar brácsaművész gyönyörű előadását és tépd a húrokat TÁTRAI TIBOR Liszt Ferenc-díjas zeneszerzővel 🤩 🎸🎺🎤Csak el ne vigyenek a rendőrök... ;)Kihagyhatatlan igaz? 😏Jegyek kaphatók elővételben 3200 Ft-ért az alábbi linkre kattintva:https://www.a38.hu/hu/program/whizz-bang-ed-philips-and-the-mamphis-patrol🎵 „Whizz-Bang: a swing zene kötelez, / Whizz-Bang: mi adjuk az ütemet!”

Közzétette: Whizz-Bang – 2019. november 16., szombat
Csatlakozz hozzánk te is december 8-án!

Nem csak a zenéjük kiváló, a humoruk is magával ragadó 😀 :DTe is szeretnél egy igazán ütős koncerten részt venni??Tombolj egy hatalmasat 2019. december 8-án a WHIZZ-BANG és az ED PHILIPS AND THE MEMPHIS PATROL zenekarral, élvezd SZŰCS MÁTÉ magyar brácsaművész gyönyörű előadását és tépd a húrokat TÁTRAI TIBOR Liszt Ferenc-díjas zeneszerzővel 🤩 🎸🎺🎤Kihagyhatatlan igaz? 😏Jegyek kaphatók elővételben 3200 Ft-ért az alábbi linkre kattintva:https://www.a38.hu/hu/program/whizz-bang-ed-philips-and-the-mamphis-patrol🎵 „Whizz-Bang: a swing zene kötelez, / Whizz-Bang: mi adjuk az ütemet!”

Közzétette: Whizz-Bang – 2019. november 12., kedd
Amikor részese vagy egy igazán tüzes estének 😀

Ilyenek az igazi LÁNGOLÓ érzelmek a színpadon ;)A Whizz-Bang tagok teljesen felpörögtek, hogy egy felejthetetlen estét biztosítsanak neked 😀 Találkozz te is december 8-án az A38 hajón AMBRUS ATTILÁVAL a WHIZZ-BANG ÉS AZ ED PHILIPS AND THE MEMPHIS PATROL koncertjén, élvezd SZŰCS MÁTÉ magyar brácsaművész gyönyörű előadását és tépd a húrokat TÁTRAI TIBOR Liszt Ferenc-díjas zeneszerzővel 🤩 🎸🎺🎤Már csak alig 2 hét, nehogy lemaradj a jegyekről! 😉Jegyek kaphatók elővételben 3200 Ft-ért az alábbi linkre kattintva:https://www.a38.hu/hu/program/whizz-bang-ed-philips-and-the-mamphis-patrol🎵 „Whizz-Bang: a swing zene kötelez, / Whizz-Bang: mi adjuk az ütemet!”

Közzétette: Whizz-Bang – 2019. november 24., vasárnap
Mi így tépjük a húrokat! 😀

Egy kéz, két kéz....hány kéz?!?!! 😀 :DÍgy kell igazán a húrokat tépni ;)Ne felejtsd el, december 8-án egy kihagyhatatlan és fergeteges bulival várunk téged az A38 hajón!!!!Találkozz te is AMBRUS ATTILÁVAL a WHIZZ-BANG ÉS AZ ED PHILIPS AND THE MEMPHIS PATROL koncertjén, élvezd SZŰCS MÁTÉ magyar brácsaművész gyönyörű előadását és tépd a húrokat TÁTRAI TIBOR Liszt Ferenc-díjas zeneszerzővel 🤩 🎸🎺🎤Már csak 2 hét, nehogy lemaradj a jegyekről! 😉Jegyek kaphatók elővételben 3200 Ft-ért az alábbi linkre kattintva:https://www.a38.hu/hu/program/whizz-bang-ed-philips-and-the-mamphis-patrol🎵 „Whizz-Bang: a swing zene kötelez, / Whizz-Bang: mi adjuk az ütemet!”

Közzétette: Whizz-Bang – 2019. november 24., vasárnap
TÁTRAI TIBOR IS AZ A38 HAJÓN DECEMBER 8-ÁN!

TÁTRAI TIBOR AZ A38 HAJÓN DECEMBER 8-ÁN! 😀 :DNem csak a humorát szeretjük, de a gitárjátéka is valami fenomenális 😀 :DNe hagyd ki te sem a vasárnapi koncertet ;)Hiszent tudod, hogy...Találkozhatsz te is az A38 hajón DECEMBER 8-án AMBRUS ATTILÁVAL a WHIZZ-BANG ÉS AZ ED PHILIPS AND THE MEMPHIS PATROL koncertjén, élvezheted SZŰCS MÁTÉ magyar brácsaművész gyönyörű előadását és tépheted a húrokat TÁTRAI TIBOR Liszt Ferenc-díjas zeneszerzővel 🤩 🎸🎺🎤Jegyek még korlátozott számban kaphatók az alábbi linkre kattintva:https://www.a38.hu/hu/program/whizz-bang-ed-philips-and-the-mamphis-patrol🎵 „Whizz-Bang: a swing zene kötelez, / Whizz-Bang: mi adjuk az ütemet!”

Közzétette: Whizz-Bang – 2019. december 3., kedd